Festivalové menu v Reštaurácií Klára

Zažite jedinečný zážitok špičkovej gastronómie priamo v našej Reštaurácii Klára, ktorá sa tento rok po prvýkrát zapojila do prestížneho projektu Zimný festival jedla pod záštitou gastronomického sprievodcu Gurmán na Slovensku.

Náš šéfkuchár Peter Bracho pripravil exkluzívne festivalové menu, ktoré reflektuje to najlepšie z našich tradícií, obohatené o moderné prvky a dôraz na kvalitné suroviny.

Ako si dopriať festivalový zážitok u nás?

Lístky sú dostupné vo vybraných termínoch a časoch od 11.1. do 23.2.2025. Rezervácie prijímame telefonicky, e-mailom alebo priamo na stránke www.zimnyfestivaljedla.sk

Pre viac informácií a rezervácie:

email: reception@kastielvoderady.sk

tel.: +42133281 3555 alebo  +421 910 730 819

Festivalové MENU

1. Chute regiónov

Zubáč zo Stupavy, petržlen, náš kefír, jablko, chren, kôpor ( 3,4,6,7,12 )

2. Naše ikonické jedlo

Variácia srnca, zeler s vanilkou, foie gras, lahôdkové droždie (1,3,7,8,9)

3. Kuchárova voľba

Čokoláda, citrónová verbena, višne (1,3,7,8)

Niečo navyše

Amuse bouche: Huby, údené tofu, hľuzovka, horčičné semiačka (1,3,6,10)
Medzichod: Repa, hruška, mak ( 7 )

 

Gurmánsky pobyt

Zažite dokonalú harmóniu chutí a oddychu s naším gurmánskym pobytom. Počas vybraných termínov Zimného festivalu jedla (11. január – 23. február 2025) vás čaká gastronomický zážitok spojený s pobytom v historických priestoroch kaštieľa.