Festivalové menu v Reštaurácií Klára
Zažite jedinečný zážitok špičkovej gastronómie priamo v našej Reštaurácii Klára, ktorá sa tento rok po prvýkrát zapojila do prestížneho projektu Zimný festival jedla pod záštitou gastronomického sprievodcu Gurmán na Slovensku.
Náš šéfkuchár Peter Bracho pripravil exkluzívne festivalové menu, ktoré reflektuje to najlepšie z našich tradícií, obohatené o moderné prvky a dôraz na kvalitné suroviny.
Ako si dopriať festivalový zážitok u nás?
Lístky sú dostupné vo vybraných termínoch a časoch od 11.1. do 23.2.2025. Rezervácie prijímame telefonicky, e-mailom alebo priamo na stránke www.zimnyfestivaljedla.sk
Pre viac informácií a rezervácie:
Festivalové MENU
1. Chute regiónov
Zubáč zo Stupavy, petržlen, náš kefír, jablko, chren, kôpor ( 3,4,6,7,12 )
2. Naše ikonické jedlo
Variácia srnca, zeler s vanilkou, foie gras, lahôdkové droždie (1,3,7,8,9)
3. Kuchárova voľba
Čokoláda, citrónová verbena, višne (1,3,7,8)
Niečo navyše
Amuse bouche: Huby, údené tofu, hľuzovka, horčičné semiačka (1,3,6,10)
Medzichod: Repa, hruška, mak ( 7 )
Gurmánsky pobyt
Zažite dokonalú harmóniu chutí a oddychu s naším gurmánskym pobytom. Počas vybraných termínov Zimného festivalu jedla (11. január – 23. február 2025) vás čaká gastronomický zážitok spojený s pobytom v historických priestoroch kaštieľa.